Bøn til Jesu dyrebare blod

En ekstraordinær 12-årig daglig bøn til “Jesu dyrebare blod”. I henhold til åbenbaringerne fra 3 hellige fra den katolske kirke: “Til dem, der i 12 år vil recitere 7 voresfar og 7 Hilde Mary til ære for mit dyrebare blod, vil jeg give følgende 5 favoriserer:

  1. Han vil blive taget direkte til himlen uden skærsilden på time for døden.
    2 Han vil blive regnet blandt de største hellige, som om han udgød blod for Kristi tro
  2. Gud Faderen vil holde tre sjæle i sin familie i en tilstand af helliggørelse af nåden efter hans valg,
  3. Hans pårørendes sjæle vil ikke komme til helvede før den fjerde generation,
  4. Bliv underrettet før hans død. ”

MYSTERI 1
Omskæring af Herren Jesus
Fader, evig Gud, gennem Jesu Hellige Hjerte og det pletfri Hjerte af Maria, tilbyder jeg dig de første sår, de første sorg og den første udgydelse af Jesu Hellige Blod til bøde for mine synder og alle folks synder til ungdom, for at forhindre de første alvorlige synder hos børn og unge, især i mit hjem og mit slægtskabet.
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERI II
Jesu blodige sved
Far, Evig Gud, gennem Jesu Hellige Hjerte og det pletfri Hjerte af Maria, tilbyder jeg dig denne grusomme lidenskab af Jesu hjerte på Olivenbjerget, hver dråbe blod fra blodsved til bøden for alle mine og alle folks synder of hjerten, for at forhindre disse synder, for at øge Kærlighed til Gud og vores næste.
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERI III
Piskning Jesus
Fader, evig Gud, gennem Jesu hellige hjerte og det pletfri Marias hjerte, tilbyder jeg dig disse tusinder af sår af grusomt smert og dyrebart blod fra Jesus, forårsaget af piskning, til bøden, for alle mine og alle menneskers synder af hjerte, krop og urenhed, for at forhindre disse synder og at bevare uskyld, især i mit slægtskabet, især hos børn og unge.
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERI IV
Jesus kroning med torner
Fader, evig Gud, gennem Jesu hellige hjerte og det pletfri Marias hjerte, tilbyder jeg dig sår, smert og dyrebart blod fra Herren Jesus med kroning med torner, til bøden for alle mine synder og alle folks synder i sindet, for at forhindre disse synder, for at sprede Kristi rige på jorden .
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERIEN V
Bærer korset
Fader, evig Gud, gennem Jesu Hellige Hjerte og det pletfri Hjerte af Maria, tilbyder jeg dig denne grusomme lidenskab fra korset og dyrebart blod der er udgydt der, til bøde for alle mine synder og alle mennesker, til oprør mod dine hellige beslutninger, mod alle andre synder og for beder om ægte Kærlighed til korset.
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERI VI
Korsfæstelse af Herren Jesus
Fader, evig Gud, gennem Jesu hellige hjerte og det pletfri hjerte af Maria, jeg tilbyder dig din guddommelige søn på korset, hans spikring til korset, hans løft på korset, hans hellige sår på hans arme, ben og side, Hans dyrebare blod, der udgyder for os; Hans ekstreme fattigdom, hans lydighed og blodløse fornyelse af hans hellige sår i alle hellige messer på jorden – til bod for at såre religiøse hellige løfter og regler, for soning for alle mine synder og alle mennesker er, for de syge og døende, for præster og lægfolk, for ønsker og anmodninger fra den hellige Fader, for fornyelse af kristne familier, for at styrke i tro, for mit hjemland og enheden mellem familier og nationer, kirkenes enhed i Kristus, de lidende sjæle i Skærsilden og dem, der ikke har nogen redning fra intetsteds.
Vor Fader … Hil Mary …

MYSTERI VII
Åbning af Jesu hellige side
Fader, evig Gud, gennem Jesu Hellige Hjerte og det pletfri Hjerte af Mary, accepterer åbningen af ​​den hellige side og Jesu hjerte for behovene i den hellige kirke og til bøde for mine synder og alle folks synder. Accepter venligst dette dyrebare, hellige blod og vand, der er blevet udgydt fra Side-såret og Herrens Jesu guddommelige hjerte, og vær venlig og barmhjertig. O Jesu Kristi Hellige Blod, rens mig og alle mennesker fra mine egne og fremmede synder. O Hellig vand fra den hellige side og hjerte af vores Herre Jesus Kristus, befri mig og alle mennesker fra straffen for synder O Jesu Kristi Hellige Blod, rens mig og alle mennesker fra mine egne og fremmede synder. O Hellig vand fra den hellige side og hjerte af vores Herre Jesus Kristus, befri mig og alle mennesker fra straffen for synder og sluk mig og alle fattige sjæle rensende flamme. Amen.
Vor Fader … Hil Mary …

Ende

Herre og vores Gud, vær venlig ikke at straffe os for vores synder i henhold til din hellige retfærdighed, men vær barmhjertig efter din store nåde. Lord Jesus, der døde på korset for os, fordyber vores sjæle i din hellige død for evigt, så vi kan blive frelst gennem din hellige smerte. Jeg elsker dig, far, gennem din søns barmhjertighed. Gud, jeg tror på dig og stoler på din godhed nu og altid og for evigt og altid. Amen.

Med Gud og hans velsignelse.

Offentliggjort af Amourcratez

King Emperor in Amourcratia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: